vineri, 12 martie 2010

Remember me


     Acest film este o drama romantica ce are la baza o superba poveste de dragoste reala si captivanta nascuta din tristete si dezamagiri,despre puterea dragostei si pretuirea fiecarei clipe.
Tanarul rebel Tyler interpretat de Robert Pattison,se afla intr`un moment tensionat al vietii sale,fumand si band excesiv,intra in conflict cu tatal sau datorita faptului ca parintii sai divortasera,si mama nu se mai afla impreuna cu ei.
Tyler fusese marcat de sinuciderea fratelui sau,este considerat un suflet pierdut cu putine sanse de recuperare,este tot timpul depresiv si nimeni nu reuseste sa inteleaga prin ce trece.
Persoanele apropriate de Tyler sunt surioara mai mica pe care o adora si colegul sau de camera cu care mergea la petreceri si in baruri.
Ally face parte dintr`o familie modesta din Queens.Tatal sau este politist,acesta este afectat de moartea subita a sotiei,Ally reusind cu greu sa `si ascunda suferinta.Tatal lui Ally si Tyler au avut o altercatie in fata unui bar.
Filmul ia apoi o alta intorsatura.Aidan,colegul acestuia descopera ca politistul are o fiica frumoasa si ca este studenta la aceeasi facultate cu Tyler.
El ii spune ca ar trebui sa o cucereasca,iar apoi sa o paraseasca pentru a se razbuna astfel pe tatal ei.
In momentul in care o intalneste pe Ally,Tyler incepe sa se transforme incetul cu incetul,si incepe pentru prima data sa constientizeze sensul vietii si sa simta fericirea adevarata.
Din pacate insa, armonia dintre cei doi este de scurta durata, circumstantele in care s-au cunoscut fiind chiar cele care ameninta sa ii desparta. Secretele incep sa iasa la suprafata si drama pluteste in aer amenintatoare.
Este un film memorabil despre puterea dragostei si importanta aprecierii vietii prin pasiune si respect pentru fiecare moment si daca`l veti urmari cu siguranta va va placea.
Filmul va putea fi vizionat pe data de 12 martie in toate cinematografele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu